TRÀNSIT

Sitges i Sant Pere de Ribes «solucionen un problema històric» amb el nou pas de vianants a Rocamar

Els alcaldes Miquel Forns i Abigail Garrido destaquen que "aquesta obra permetrà millorar substancialment la seguretat de la carretera"

per Aleix Ramirez , 15 de maig de 2018 a les 20:11 |
Miquel Forns, alcalde de Sitges; Jordi Fàbrega, diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona i Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes | Aleix Ramírez
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Miquel Forns i Abigail Garrido – alcaldes de Sitges i Sant Pere de Ribes – van inaugurar dimarts a la tarda, el nou pas de vianants de Rocamar. “Solucionem un problema històric”, ha destacat Garrido, una afirmació la qual Forns ha complementat amb el fet que l’obra “no només resol un problema de trànsit, sinó facilita la mobilitat dels veïns d’una banda a l’altre de la carretera”.

El pas de vianants, regulat per semàfors, ha tingut un cost de 204.000 euros i el 75% del finançament ha anat a càrrec de la Diputació de Barcelona i la resta ha estat assumida pels dos ajuntaments. “Fins ara, la C-246 era un dels punts negres de la xarxa viària de la demarcació de Barcelona”, assegura Jordi Fàbrega, diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat.


Segons els càlculs de la Diputació de Barcelona, uns 12.500 vehicles utilitzen a diari la C-246, “d’aquí a que fos urgent realitzar aquesta actuació”, conclou Fàbrega. Tant la Diputació, com els ajuntaments de Sitges i Sant Pere de Ribes no descarten, “en un futur”, estudiar la possibilitat d’ampliar l’espai per vianants i ciclistes en el tram que va de Rocamar a la rotonda del càmping El Garrofer. 

 

Participació