GASTRONOMIA

Una quinzena de bars i restaurants participen a la Setmana de la Malvasia

Fins al 20 de maig

per Aleix Ramirez, 10 de maig de 2018 a les 11:00 |
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges | Aleix Ramírez
L’Hospital Sant Joan Baptista va acollir, dimecres a la tarda, la presentació de la sisena edició de la Setmana de la Malvasia, que enguany s’allargarà fins el pròxim diumenge 20 de maig. Una quinzena de bars i restaurants, ja siguin amb tapes o menús especials, donaran a conèixer les diferents varietats de malvasia. 

“Ens fa molta il·lusió encetar aquesta Setmana, just després que la nostre malvasia Blanc Subur hagi rebut el premi al millor vi blanc jove de Catalunya”, va recordar Javier Esteras, director general de la Fundació de l’Hospital. En aquest sentit, Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, va destacar “la feina dels enòlegs que han fet possible assolir la distinció”.


En representació del govern municipal, Aurora Carbonell, regidora de Turisme i Promoció Econòmica, va destacar que la Setmana permet “potenciar un producte que és patrimoni de Sitges i l’esdeveniment ens permet casar Malvasia amb  un altre actiu potent del nostre poble com és el turisme”. 

 

Participació