LA MANADA

No em toquis la tecla: «La sentència de la Manada demostra que denunciar una violació a l'estat espanyol no servix per res»

Representants del col·lectiu feminista van defensar una moció al ple municipal, utilitzant el torn de paraula de la CUP, per alertar entre altres del "gir patriarcal de la justícia"

per Aleix Ramirez, 4 de maig de 2018 a les 08:00 |
Les representants del col·lectiu 'No em toquis la tecla' al ple municipal | Aleix Ramírez
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un grup de representants del col·lectiu feminista No em toquis la tecla van defensar una moció al ple municipal, utilitzant el torn de la CUP, que condemna els “efectes que pot crear” la sentència del cas de La Manada. “S’ha demostrat que denunciar una violació a l’estat espanyol no serveix de res”.

No em toquis la tecla va demanar a tots els partits polítics amb representació al ple que “està molt bé parlar dels diners que es destinen a les polítiques de lluita contra la violència de gènere, però des dels municipis es pot avançar amb detalls com tenir carrers ben il·luminats”, entre altres mesures.

 

Participació