TURISME

L'Ajuntament es reafirma amb les obres del ME Sitges Terramar: «No s'han fet més plantes, sí hi ha un efecte visual per les caixes de l'ascensor»

Jordi Mas, regidor de Territori, creu que per aplicar la legalitat a l'hotel "cal entendre també que aquest és un establiment anterior a la normativa"

per Aleix Ramirez, 1 de maig de 2018 a les 07:00 |
Imatge del municipi, des de la darrera planta del ME Sitges Terramar | @MESitgesHotel
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sitges es reafirma i assegura que “no s’ha comès cap il·legalitat” a les obres del ME Sitges Terramar. “No s’han construït més plantes, sí que es pot haver creat un efecte visual per les instal·lacions de serveis o la caixa de l’ascensor existents a la darrera planta”, afirma Jordi Mas, regidor de Territori.

En aquest sentit, Mas reconeix que molta gent “pot veure un efecte visual que l’hotel té més altura” per les esmentades instal·lacions de servei a la darrera planta, “un fet que la normativa contempla”. Des del consistori, s’assegura que s’han realitzat tres inspeccions tècniques i no s’hauria detectat cap irregularitat.


Respecte de les queixes presentades per Nou Horitzó, el regidor de Territori reconeix que l’edifici té “volum disconforme, però no vol dir que hi hagi cap il·legalitat, els hi passa a molts edificis que són més antics que algunes normatives”. Així i tot, l’Ajuntament defensa que la situació urbanística de l’edifici que fins fa dos anys acollia l’Hotel Terramar “està regulada pel Pla Especial de Reforma Interior de l’any 1990, llei que va quedar integrada al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de l’any 2006”.

 

Participació