OPINIÓ

«El gol de Schleswsig-Holstein!» per Xavi Egea

D'aquí a un any, un dels reptes importants de Sitges és conservar la majoria sobiranista

per Xavi Egea. Portaveu de Demòcrates a Sitges , 10 d'abril de 2018 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La bufetada d'Alemanya a Espanya ha ressonat per tot el vell continent. L'epicentre d'Europa ha desautoritzat el relat raquític de violència que sostenia l'estat espanyol. I ara, què? La lectura jurídica l'han de fer els experts. Els que no ho som veiem, així d'entrada, 9 persones innocents a la presó per un delicte inventat per la justícia espanyola.

Des de Demòcrates creiem que la incertesa s'ha de convertir en una oportunitat per fer efectiu el mandat de l'1 d'octubre. És en aquest sentit on la unitat del sobiranisme és essencial. Però només entenem aquesta unitat com la manera més efectiva per fer República.


D'aquí a un any, un dels reptes importants de Sitges és conservar la majoria sobiranista. L'ajuntament té un paper molt important com és el d'explicar la veritat de què va passar l'1 d'octubre i també el què està passant aquests dies al nostre país. El món local ha de poder-ho explicar ben alt i clar a Catalunya, a l'Estat espanyol i també a Europa.

La república s'ha de construir des de baix cap a dalt. Mantenir aquesta majoria és seguir fent dels pobles el veritable motor del canvi.

 

Participació