TURISME

L'ocupació hotelera per Setmana Santa rondarà el 50% al Garraf

La previsió és que si pugen les temperatures l'ocupació s'incrementarà i podria arribar als percentatges entre el 80% i el 85% que es van registrar l'any passat

per Redacció / ACN, 23 de març de 2018 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les previsions per als dies centrals de la Setmana Santa del establiments hotelers del Garraf indiquen que entre Divendres Sant i Dilluns de Pasqua pugui haver una ocupació a l'entorn del 50% i dels 30% en els dies previs a la Setmana Santa, entre el dilluns 26 de març i el Dijous Sant. Els hotelers del Garraf aquests dies també estaran molt atents a l'evolució de les temps i a la informació meteorològica. La previsió és que si pugen les temperatures l'ocupació s'incrementarà i podria arribar als percentatges entre el 80% i el 85% que es van registrar l'any passat. 

Els establiments hotelers de la costa a l'entorn de Barcelona aquests dies estan atents a la informació meteorològica sobre l'evolució del temps per assegurar una millora de les previsions d'ocupació. Tot i això, les previsions de la comarca del Maresme estan molt per sobre de les expectatives dels empresaris hotelers del Garraf. Els propietaris dels hotels de tres estrelles del Maresme esperen una ocupació del 86% mentre que els hotels de quatre estrelles treballen amb una previsió del 92%. Molt per sota estan les previsions dels hotelers del Garraf que ''ara per ara'' preveuen una ocupació del 50% en els dies centrals de la Setmana Santa, entre el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua.


Els càmpings de la demarcació de Barcelona tenen diferents comportaments condicionats a la seva ubicació geogràfica. Les instal·lacions pròximes a les estacions d'esquí, que preveuen obrir totes elles per les bones condicions de neu, tenen una previsió d'ocupació del 100%, mentre que els càmpings d'interior i de muntanya treballen en l'actualitat en una previsió entre el 60% i el 70%, segons ha assegurat Francesc José Caballé, president de l'Associació de Càmpings de la Província de Barcelona. 

 

Participació