URBANISME

L'Edifici Miramar acull una reunió de la Comissió d'Urbanisme de la Diputació de Barcelona

La trobada ha aplegat representants de diferents departaments de la Generalitat, d’organitzacions municipalistes i professionals i tècnics del món de l’urbanisme i la planificació

per Redacció , 15 de març de 2018 a les 15:09 |
Imatge de la reunió celebrada aquest migdia a l'edifici Miramar | Ajuntament de Sitges
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’auditori del Centre Cultural Miramar ha acollit aquest dijous una de les reunions itinerants de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, la primera que se celebra a Sitges. La iniciativa impulsada per aquest òrgan urbanístic de convocar trobades itinerants potencia la descentralització per acostar la presa de decisions al territori.

El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra Montè, ha presidit la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona juntament amb l’alcalde de Sitges,  Miquel Forns. Serra ha destacat que “la Comissió ha fet per primera vegada a Sitges una de les reunions amb caràcter itinerant i li agraïm la cessió d’aquest espai”.


L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha afirmat que “per a nosaltres és un plaer acollir-los. Sitges és a nivell urbanístic un municipi que té molts projectes per tirar endavant. Al llarg de l’any acollim moltes reunions, congressos i convencions. De fet, som la segona destinació a Catalunya en acollir turisme de reunions”.  

La sessió d’aquest òrgan urbanístic, celebrada aquest dijous a Sitges ha aplegat  representants de diferents departaments de la Generalitat, d’organitzacions municipalistes i professionals i tècnics del món de l’urbanisme i la planificació

 

Participació