MÓN LOCAL

Miquel Forns: «Aquest any invertirem 1,7 MEUR a la façana marítima, quan ho hauria d'assumir l'Estat»

L'alcalde de Sitges reclama que el Ministeri "tingui un gest", en forma de descompte del cànon per l'ús de les platges, degut a "l'esforç inversor que estem fent des del consistori | Respecte la denúncia de Nou Horitzó sobre les obres del ME Sitges Terramar, Forns afirma que "no sóc un expert i en aquests casos, només em puc sotmetre al criteri dels tècnics"

per Redacció , 12 de març de 2018 a les 13:40 |
Pla curt de l'alcalde de Sitges, Miquel Forns | ACN - Gemma Sánchez
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sitges espera "un gest" del Ministeri de Medi Ambient, tal com ha relatat l'alcalde Miquel Forns en una entrevista a Ràdio Maricel. Forns afirma que durant el 2018, el consistori invertirà 1,7 milions d'euros "quan ho hauria de fer l'Estat i per això creiem que ells (Ministeri) haurien de tenir algun gest en forma de compensació del cànon per l'ús de les platges, per exemple". 

Respecte la façana marítim, l'alcalde també ha parlat de les obres del passeig de la Ribera, l'espigó de la platja Sant Sebastià i el passeig marítim de Les Botigues, aquest últim està previst que es faci en règim de cofinançament amb l'Estat i amb "la intenció de donar continuïtat al tram de Castelldefels", ha expressat Forns. 


Pel que fa a la denuncia sobre les obres del ME Sitges Terramar formulada per Nou Horitzó, Miquel Forns s'ha limitat a dir que "els informes dels tècnics afirmen que l'hotel compleix la normativa i com jo no sóc expert m'haig de sotmetre al criteri dels tècnics". 

 

Participació