MÓN LOCAL

Audiència Pública del pla d'usos al centre històric

Dijous a les 19 a l'edifici Miramar

per Redacció , 20 de febrer de 2018 a les 09:00 |
Imatge del carrer Major, al centre de Sitges | Aleix Ramírez
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern municipal ha convocat els ciutadans a una audiència pública per exposar les modificacions plantejades al pla d'usos del centre històric. L'acte es farà dijous a les 19h a l'edifici Miramar.
 

El desembre de 2016, l’Ajuntament va decretar la suspensió de llicències per a minimarkets, supermercats, botigues de records, menjars per emportar, xurreries i forns de pa al nucli antic
, d'una banda, i la suspensió també de les llicències per a habitatges d'ús turístic a tot el municipi. La proliferació d’aquestes activitats, en detriment del comerç i la restauració més tradicionals, han fet necessari repensar el model existent, el que ha portat a plantejar la reforma del Pla d’Usos del Centre Històric. Paral·lelament, s’ha decidit limitar la presència d’habitatges d’ús turístic mitjançant una modificació del pla general que serà objecte d’una segona audiència pública, el 27 de febrer vinent.
 

 

Participació