CARNAVAL

Les rues infantils del Carnaval de Sitges canvien el recorregut

L'inici será al Cap de la Vila i el recorregut acabarà al passeig marítim "amb l'objectiu de millorar la seguretat dels participants i garantir la mobilitat de les carrosses

per Redacció , 13 de gener de 2018 a les 00:00 |
Imatge del Carnaval de Sitges de l'any 2017 | Ajuntament de Sitges
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les rues infantils del Carnaval de Sitges, que se celebraran diumenge 11 i dimarts 13 de febrer, canviaran aquest any el seu recorregut. Les dues rues dels més petits sortiran com és habitual del Cap de la Vila, Parellades, Marquès de Montroig, primer de Maig, però en aquest cas aniran cap al passeig de la Ribera (banda muntanya), fins a La Fragata i passeig de la Ribera de nou (banda de mar) per arribar al capdavall de l’avinguda Sofia. L’objectiu és tenir un circuit obert per “millorar la seguretat i facilitar la mobilitat de participants i carrosses”, assegura l’Ajuntament de Sitges.

“El nou recorregut per a les rues es posarà en funcionament després de l’èxit l’any passat amb les rues dels adults en què ja es va estrenar la fórmula del circuit obert. Això permet tenir permeabilitat en cas d’haver de necessitar entrar vehicles d’emergències. A més, les carrosses quedaran ja ubicades per a les rues de les nits”, assegura l’alcalde Miquel Forns.


El consistori afirma que tots els canvis han estat consensuats amb el departament d’Interior de la Generalitat “amb un marge de temps suficient”; en contra del que va succeir l’any passat, quan Protecció Civil, a pocs dies de començar el Carnaval, no va signar el pla de seguretat.

 

Participació