HABITATGE

Sitges, una de les poblacions catalanes on es venen més cases de luxe

Els compradors residents a l'estat espanyol s van representar poc més d'un 33% de les transaccions realitzades a la zona de Barcelona

per Redacció , 29 de novembre de 2017 a les 00:00 |
Imatge de la plaça de la Fragata | Aleix Ramírez
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sitges és una de les tres zones de Catalunya on ha crescut més la venda d’habitatges de luxe, tal com recull la immobiliària Lucas Fox. “Tot feia preveure un efecte de retrocés en el mercat immobiliari després del referèndum de l’1 d’octubre”, apunta Alexander Vaughan, directiu de l’empresa.

A Sitges, el Maresme i la Costa Brava s’ha viscut “un trimestre excepcional” amb un increment quasi del 100% respecte l’any passat. En relació amb l'evolució de preus, el tercer trimestre de la immobiliària indiquen un augment del preu de les propietats venudes, que han passat d'una mitjana de 709.111 euros al setembre del 2016, a 802.000 euros al setembre d'aquets any, amb un increment anual del 13%.


Els compradors residents a l'estat espanyol s van representar poc més d'un 33% de les transaccions realitzades a la zona de Barcelona. En el cas de Madrid, la meitat van ser compradors estatals i el 38% de nacionalitat llatinoamericana.

 

Arxivat a:
Economia, Sitges, habitatge, luxe
Participació