TURISME

Un fons d'inversió compra l'empresa propietària de l'Hotel Terramar

Blackstone ha pagat 630 milions d'euros per la divisió hotelera del Banc Sabadell | La compra no afecta a la reobertura de l'hotel sitgetà, prevista per abans d'acabar el 2017

per Redacció , 23 d'octubre de 2017 a les 00:00 |
Imatge general de l'Hotel Terramar, al desembre del 2016 | Aleix Ramírez
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Banc Sabadell ha venut per 630 milions d’euros, al fons d’inversió immobiliari Blackstone, la seva divisió hotelera. HI Partners és, des del mes de març de l’any 2016, propietari de l’Hotel Terramar de Sitges, que en els propers mesos tornarà a obrir les seves portes. La cadena balear Meliá serà qui es farà càrrec de la gestió de l’establiment.
 
“Estem encantats de realitzar un altre important inversió a Espanya i de tenir la oportunitat d’unir-nos a l’equip de direcció de HI Partners”, afirma Anthony Myers, director general de Blackstone a Europa. A més de l’hotel sitgetà, HI Partners té una cartera de 14 hotels a l’estat espanyol, amb un total de 3.700 habitacions.

 

Participació