SANTA TECLA

La Comissió de Festa Major crida a evitar una matinal infantil amb nens en cotxet

Segons l'organització, la limitació d'edat per ser portant de gegant i cabeçut "és orientativa"

per Redacció, 7 de setembre de 2017 a les 00:00 |
Imatge d'un drac a la matinal de Santa Tecla | Ajuntament de Sitges
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió de Festa Major i Santa Tecla ha anunciat que la limitació d’edat que apareix als formularis d’inscripció de l’OAC, els quals han de ser omplerts pels pares dels infants per participar, “és orientativa”. Els organitzadors de la festa apunten que l’objectiu ha de ser reduir el nombre de pares que acompanyen els infants i també la presència de nens en cotxet per tal que la matinal sigui més lluïda.

La Comissió lamenta no haver informat “amb claredat” i convida a “mantenir obert un debat sobre les millors condicions perquè Santa Tecla es desenvolupi ben lluïda, especialment en aquells actes en què hi ha una gran concentració de participants i públic”.


En els darrers anys, la Matinal infantil ha arribat a aplegar fins a 1.200 participants i la voluntat de la Comissió és vetllar pel bon funcionament de la festa i que els més menuts trobin el seu espai en la celebració. Per això, aquest any s’ha afegit al programa d’actes una trobada de gegants, cabeçuts i dracs petits sense foc el dissabte, 16 de setembre, a l’Hort de Can Falç. 

 

Participació