COMUNICACIÓ

Sitges Next presenta el seu jurat format per professionals de prestigi

Nou professionals de reconeguda trajectòria de l'àmbit de la publicitat i el món digital seran els encarregats d'elaborar la llista Next to Watch 2017, que reconeixerà les campanyes més innovadores

per Redacció, 21 d'abril de 2017 a les 13:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els noms que conformen el jurat de Sitges Next 2017 contribueixen a fer del festival un punt de trobada indispensable del sector. Hi seran Josep Maria Roca de Vinyals, director general creatiu de DDB España; Edu Pou, director creatiu executiu de Here Be Dragons –que també oferirà una ponència–; Belén Coca, directora creativa digital freelance; Augustin Robinne, director de màrqueting de Pernod Ricard España; Diego González, director creatiu executiu d'OgilvyOne; Marta Caseny, directora creativa de VCCP; Joost van Nispen, fundador i president d'ICEMD (The Institute of the Digital Economy of ESIC Business & Marketing School de Barcelona); Jordi Pi, productor executiu de mitjans digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, i Enric Nel·lo, director general creatiu de Grey España. Una nòmina de creatius del més alt nivell.


La llista Next to Watch serà la selecció que efectuarà el jurat i aspira a convertir-se en una plataforma de presentació i exposició dels treballs més innovadors en l'àmbit de la comunicació. A més dels projectes a concurs, el festival ha programat vuit ponències i dos workshops amb experts en diverses matèries que dibuixen la nova comunicació entre les marques i el públic. Les inscripcions de peces estan obertes al web del festival fins al proper 27 d'abril.

Sitges Next se celebra els dies 5 i 6 de maig i està organitzat per l'Ajuntament de Sitges i compta amb un consell assessor integrat per la Generalitat de Catalunya, el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques, el Mobile World Capital, la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i el Clúster Audiovisual de Catalunya.

 

Arxivat a:
Societat, Sitges Next, Sitges
Participació