CRISI SITGES EN POSITIU

Ricard Vicente: «El PSC no ha trencat Sitges en Positiu»

El regidor socialista reconeix que en les darreres setmanes "s'han produït divergències internes que hem anat superant", però que vist "com ICV ha decidit anar per si sol, no ens ha quedat més remei que trencar" | Vicente reconeix converses amb el govern, "tot i que de moment només tractem els pressupostos"

per Aleix Ramirez, 18 de gener de 2017 a les 10:30 |
Ricard Vicente, durant un acte de campanya de les darreres eleccions municipals | Ricardvicente.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una setmana després d’oficialitzar-se el trencament de Sitges en Positiu (PSC – ICV), el regidor socialista Ricard Vicente ha trencat el silenci per afirmar que la coalició “el PSC no ha trencat la coalició”. En aquest sentit, Vicente reconeix que en les darreres setmanes, “s’havien produït divergències internes que s’anaven superant”, però quan a partir de les ordenances municipals, “ICV ens va comunicar que tractaria directament amb el govern, aleshores els fets es van precipitar”. 

Més enllà del xoc públic al ple dels pressupostos, on Carme Gasulla (ICV) denunciava públicament que no havia rebut una documentació que si tenia el PSC, Ricard Vicente recorda que des dels inicis de la coalició, “jo personalment he fet molts sacrificis amb ICV a l’hora de confeccionar la llista o en els torns de paraula als plens perquè tinguessin veu”. Sense deixar aquest àmbit, el regidor socialista veu lícit que Gasulla “pugui estar treballant per una futura candidatura de Sitges en Comú”, ara bé, “simplement demanava que abans de fer les coses, almenys ens ho diguessin”. 


Respecte una possible entrada al govern municipal, Vicente “no nega les converses”, en base a un document de 106 propostes, però ara mateix “només estem parlant dels pressupostos”.  

 

Participació