MÓN LOCAL

El cantant Ramon Mirabet guanya el Trinitat Catasús 2016

Aquest premi valora la projecció de Sitges més enllà de les seves fronteres i és atorgat pel col·lectiu de periodistes locals

per Redacció , 16 de novembre de 2016 a les 23:30 |
Ramon Mirabet | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El jurat del col·lectiu de periodistes de Sitges ha atorgat el premi Trinitat Catasús de 2016 al cantant Ramon Mirabet, atenent la seva vinculació amb Sitges, al fet que en faci bandera en moltes de les seves intervencions i al moment professional que viu actualment. El jurat també ha valorat el fet que en la seva formació hi ha diversos músics de Sitges.

Ramon Mirabet (Sant Feliu de Llobregat, 1984) procedeix d’una família d’artistes, vinculats sobretot al món de la música. Gràcies al gust del seu pare, des de ben petit Mirabet va prendre com a grans referents artistes com Sting i bandes com Chicago o The Police; sense oblidar autèntiques llegendes del jazz com Coltraine, The Brecker Brothers o Frank Sinatra.

 
La seva relació amb Sitges neix en la seva infantesa i adolescència, quan ell i la seva família estiuejaven a la vila. El Racó de la Calma és el lloc on comença el seu viatge cap a la fama, allà coneix gent de França (estem parlant de l’any 2010) i mesos més tard se’n va al país veí per participar en un càsting d’un concurs musical anomenat Le Nouvelle Star. 

En aquest concurs queda finalista i d’aquí que a França i en menor mesura a Espanya i Catalunya, en Ramon es fa famós. Això si, quan acaba el concurs francès ell no vol seguir la carrera musical vinculada al concurs que li ofereixen i segueix fent cançons plenes de sentiments i actuacions en petit registre, fins que el seleccionen aquest passat estiu per cantar l’anunci d’Estrella Damm, la qual cosa representa un impuls mediàtic a la seva carrera.

 

Participació