Què és una web app?


És una aplicació web adaptada específicament per dispositius mòbils, preferiblement tauletes perquè permeten disposar de més espai visible.
 

La web app es pot instal·lar com una icona d'aplicació, però no requereix actualitzacions a través de la botiga d'aplicacions del seu dispositiu: sempre gaudirà de l'experiència d'usuari més actualitzada.
 

La navegació també és més ràpida, gràcies a la tecnologia de memòria cau intel·ligent que desa només certs continguts al seu dispositiu per augmentar la velocitat de resposta.
 Com la puc instal·lar?

Per usuaris d'iOS (iPad i iPhone): visiteu l'adreça http://t.naciodigital.cat/ des del navegador Safari, premeu el botó per compartir i escolliu l'opció Afegir a la pantalla d'inici. A partir d'ara, ja podreu obrir la webapp com si es tractés d'una aplicació més.
 

Per usuaris d'Android: visiteu l'adreça http://t.naciodigital.cat/ des del navegador Chrome (versió 31 o superior), premeu el botó d'opcions que apareix a la part superior dreta i trieu l'opció Afegir a la pantalla d'inici. A partir d'ara, ja podreu obrir la webapp com si es tractés d'una aplicació més.