El Club Hoquei Valldoreix ja és una realitat!

«El Club Hoquei Valldoreix neix per ser una escola de formació base i transmetre els valors de l'esport»

per Bernat Gisbert , 8 de juliol de 2020 a les 10:09 |
El passat dilluns 29 de juny de 2020 va ser un dia immensament feliç per tota la gent que s'ha involucrat en la creació del que, esperem que sigui, un club referent dins la nostra vila. Seguint les passes del Valldoreix FC i de l'Handbol Valldoreix, el Club Hoquei Valldoreix ja és una realitat convertint-se en el primer club d'hoquei herba de la població.

Sembla mentida però que ja hagi passat un any des que es va començar a parlar d'aquest projecte, que tot i que no ha estat fàcil, s'ha pogut tirar endavant gràcies a la predisposició i a l'actitud de tots els agents implicats. Des de l'equip de govern de l'EMD de Valldoreix, i jo com a vocal d'esports, vam veure amb molts bons ulls la proposta però ens trobàvem amb un problema que no ens ha permès endegar altres iniciatives.


I és que Valldoreix no disposa d'instal·lacions esportives que siguin propietat de l'EMD cosa que dificulta la creació de nous clubs esportius i, de retruc, equips base que conformin tota l'estructura d'un club. Tot i això, tenim la sort de comptar amb entitats, associacions i clubs que sempre atansen el seu braç per tal que es puguin dur a terme idees, a priori, molt complexes.

En aquest cas, i al tractar-se d'hoquei herba, necessitàvem una instal·lació que, d'una banda tingués herba natural o artificial i, de l'altra, que tingués algunes franges horàries disponibles. Una de les úniques opcions era la del Club Esportiu Valldoreix que, des del primer moment es va sentir molt identificat amb el projecte. Tot van ser facilitats i des d'aquí ho vull agrair

públicament. Sense la seva col·laboració, juntament amb la de la Federació Catalana de Hockey, el lema Un somni que creix no hagués estat possible.

El Club Hoquei Valldoreix neix amb la voluntat de ser una escola de formació base per a infants d'edats compreses entre els 4 i els 9 anys (escola i pre benjamins). També vol, entre altres coses, transmetre els principals valors de l'esport com són l'esforç, la fraternitat i la superació i seguir impulsant el creixement d'un esport cada cop més arrelat al nostre país.


Si teniu ganes que els vostres fills i filles puguin gaudir d'entrenaments en un entorn immillorable, tranquil i familiar ja teniu obertes les inscripcions al web. 

 

Bernat Gisbert
Vocal i portaveu de l’equip de govern de Junts per Valldoreix a l’EMD de Valldoreix.

Vocal i portaveu de l’equip de govern de Junts per Valldoreix a l’EMD de Valldoreix.

 
08/07/2020

El Club Hoquei Valldoreix ja és una realitat!

25/05/2020

​La pantalla LED de Can Cadena a punt de ser una realitat!

Participació