Distància, mans, mascareta ​

«Una cosa tinc clara, no ens taparan el somriure, ara són els ulls els que ens somriuen»

per Carmela Fortuny , 24 de juny de 2020 a les 06:00 |
Després de tres mesos a casa confinats, arriba la represa i els carrers tornen a ser nostres! Sant Cugat recupera, a poc a poc, el seu batec mentre les autoritats sanitàries ens recomanen només 3 coses.

Distància...


Durant tot aquest temps la distància entre nosaltres ha estat cabdal per salvar vides, ha estat una barrera pel virus però alhora no ha suposat una barrera entre nosaltres, molts i gràcies a la tecnologia i malgrat la distància, hem pogut treballar, mantenir la relació social i familiar, ser solidaris, estar informats, etc. Ara, amb la represa, la distància entre nosaltres continua sent cabdal, no serà fàcil, som molt d’abraçades i petons tots plegats... però ho farem, trobarem la manera de superar la distància de seguretat.

Distància, mans...


Si respectar la distància ha estat i és important, durant aquests mesos hem après, també, que rentar-nos bé les mans és fonamental per a frenar els contagis. Ara ens les rentem constantment, tenim a l’abast gel hidroalcohòlic a tots els establiments, mai havíem tingut les mans tan netes. Unes mans que han treballat durant tot el confinament fent de tot, fins i tot han après a fer pa. Unes mans que ara no poden abraçar però que aprendran a fer nous gestos noves mostres d’afecte.

Distància, mans, mascareta


Son aquestes mans les que ens col·loquen la mascareta, el tercer element bàsic per evitar contagis. N’hi ha de tots colors i de tots tipus, han passat a ser protagonistes d’aparadors i farmàcies. Qui ens hagués dit fa tres mesos que aniríem tots emmascarats? Veiem imatges d’altres cultures que ens sobtaven i ara ens hem adaptat i ja forma part del nostre dia a dia.

Una cosa tinc clara, no ens taparan el somriure, ara són els ulls els que ens somriuen. Fins que no tornin les abraçades i els petons, distància, mans i mascareta.

 

Participació