Contra el coronavirus, confinament i solidaritat

"No és fàcil per a ningú però les persones expertes ens diuen que així és com aconseguirem baixar els contagis i acabar amb aquest mal son. Persistim i no abaixem la guàrdia"

per Carmela Fortuny , 18 de març de 2020 a les 15:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El panorama és desolador, el coronavirus ha clausurat la majoria de comerços, equipaments i
actes, ens ha paralitzat la ciutat i ens ha obligat al confinament dins les nostres llars. Un confinament que serà llarg i que cal gestionar des de la ciutat. Junts per Sant Cugat i jo

personalment com a portaveu m’he ofert a l’alcaldessa en tot el que faci falta per afrontar
aquesta crisi.


Des de la responsabilitat, la generositat i l’empatia. Crec que és el que ens toca fer en aquests moments, com també crec que a l’equip de govern li toca informar-nos puntualment i per descomptat escoltar-nos. Tenim experiència i propostes que poden ajudar. 

Un confinament que també hem de gestionar des de casa trobant la millor manera de conciliar el #joemquedoacasa amb la necessària cura dels nostres infants i persones grans o vulnerables. No és fàcil per a ningú però les persones expertes ens diuen que així és com aconseguirem baixar els contagis i acabar amb aquest mal son. Persistim i no abaixem la guàrdia.


Finalment, un confinament que està traient també el millor de nosaltres, la cara més solidària, amb més humor, el sentit més positiu de viure en comunitat. Milers de persones surten als balcons per aplaudir el personal sanitari i les persones que han de treballar, altres surten a oferir una estona de música; apareixen moltes ofertes d’activitats culturals i per a criatures online, les comunitats de veïns i veïnes s’han organitzat solidàriament, etc. Totes aquestes mostres em reconforten, m’animen i m’encoratgen a seguir treballant des de Junts per Sant Cugat pel benestar de la gent de Sant Cugat, i, ara més que mai.

 

Participació