NacióDigital a Sant Cugat, una gran notícia

«Hem d'estar molt satisfetes d'acollir un mitjà de comunicació d'abast nacional que ens ajudarà a ser persones més informades però també a projectar-nos fora de Sant Cugat»

per Carmela Fortuny , 13 de desembre de 2019 a les 12:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NacióDigital ha posat en marxa una nova edició territorial a Sant Cugat del Vallès. Una edició de proximitat amb caràcter comarcal i nacional que es complementarà amb les edicions ja existents de NacióDigital a les capitals de la comarca, Terrassa, Sabadell i Rubí. Una edició que llegim neix amb la voluntat de seguir el batec de Sant Cugat.

Estic molt contenta que un nou mitjà de comunicació, en aquest cas digital, s'hagi instal·lat a Sant Cugat. NacióDigital té un gran repte per endavant, fer-se un espai entre mitjans de comunicació locals amb llarga trajectòria que tenim a la ciutat. En qualsevol cas reforçarà, sense cap mena de dubte, la pluralitat de la xarxa informativa existent i Sant Cugat sortirà guanyant.


A Sant Cugat tenim uns veïns i unes veïnes molt formats i exigents, persones preocupades i molt implicades en la vida de la ciutat; també gaudim d'unes entitats socials, culturals, esportives, empresarials molt actives. Som una ciutat viva que es desperta cada matí amb nous projectes. Aquesta gran ciutat ara disposa d'un nou canal d'informació, el NacióDigital, un nou canal per formar-se una opinió dels fets i per contraposar-ne d'altres. Això és riquesa, això és coneixement, això és construir ciutat i sobre tot això esdevé un indicador de salut democràtica per a qualsevol societat.

La ciutat de Sant Cugat és capdavantera en moltes coses i hem d'estar molt satisfetes d'acollir un mitjà de comunicació d'abast nacional que ens ajudarà a ser persones més informades però també a projectar-nos fora de Sant Cugat com això que som, una ciutat emprenedora amb reptes però líder en moltes coses, situada en un entorn magnífic, en definitiva, una ciutat plena d'oportunitats.


Benvingut NacióDigital i benvinguts tots els i les professionals que encareu aquest nou repte a Sant Cugat, molta força i encerts en aquest nou projecte!

 

Participació