Policlínic Torreblanca obre un segon centre mèdic a Sant Cugat

A tocar del Mercat Vell, la companyia apropa els serveis mèdics, estètics i dentals al nucli de la ciutat

Redacció
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:03h
Imatge del nou Policlínic Torreblanca Monestir
Imatge del nou Policlínic Torreblanca Monestir | Cedida

El Policlínic Torreblanca continua creixent sense aturador i ara inaugura un nou centre mèdic. Batejat com aPoliclínic Torreblanca Monestir, aquest espai s'ubica a tocar del Mercat Vell -al carrer de Can Mates, 10- per apropar els serveis mèdics, estètics i dentals al nucli neuràlgic de Sant Cugat. 

"La creixent demanda de les consultes ambulatòries que rep diàriament el Policlínic Torreblanca, atenent cada setmana a més de 3.000 pacients, és el motiu que ha donat lloc a l’obertura d’un segon centre mèdic al municipi", expliquen fonts de gerència a NacióSantCugat amb la voluntat d'oferir "diagnòstics a temps" i la "proximitat de metges de confiança". 

Així doncs, l'objectiu és poder atendre les necessitats de la clientela amb major confort, qualitat assistencial i rapidesa; tot disposant de nous serveis fonamentats en especialitats mèdiques, urgències, proves complementàries, anàlisis clíniques, servei d’estètica avançada i clínica dental.

El Policlínic Torreblanca Monestir estarà obert de 8.30 h del matí a 20 h del vespre i atendrà tant a pacients amb mútua assistencial privada com sense.