GRÀFIC | Puja lleugerament l'atur a Sant Cugat

A Sant Cugat s'ha registrat un augment de 30 persones fins a un total de 2.375 persones desocupades

Una oficina del SOC
Una oficina del SOC | ACN
Redacció
02 de juny del 2023

Petit increment de l'atur a Sant Cugat. Segons les dades de l'Observatori del Treball de la Generalitat, malgrat registrar mesos de tendència a la baixa, durant les últimes quatre setmanes del mes de maig, 30 veïns s'han incorporat a les llistes de l'atur deixant la xifra total de persones desocupades al municipi en 2.375; un 5,24% de la població activa -sense contemplar-se la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malgrat tot, aquest increment no s'ha observat a la resta dels municipis de la comarca. Pel que fa a les cocapitals del Vallès Occidental, Terrassa (-106) i Sabadell (-43) també han registrat una significant davallada; així com més minsament a Rubí (-8). Només Polinyà (+34), Castellar (+16) i Castellbisbal (+15) han registrat un empitjorament de les dades de l'atur.

Pel que fa a nivell comarcal, l'atur també ha caigut significativament en 276 persones (9,72%) respecte al mes de febrer descendint als 44.426 desocupats vallesans. Finalment, la xifra també s'ha vist considerablement reduïda en 2.692 persones al conjunt de Catalunya (8.77%%).