Una de les millors pizzeries d'Europa s'amaga al Vallès

La prestigiosa guia 50 Top 50 distingeix aquest establiment ubicat a Sant Cugat

La massa de les seves pizzes és fruit d'un procés de fermentació únic
La massa de les seves pizzes és fruit d'un procés de fermentació únic | Garden Pizza
S.B.
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:14h

Garden Pizza és una de les millors pizzeries d'Europa segons la prestigiosa "Guia 50 Top Pizza 2023". Una distinció que enguany ha volgut distingir aquest local ubicat a Sant Cugat del Vallès que va transformar-se a partir d'un antic hivernacle. Així, la guia internacional ha guardonat l'establiment destacant la seva singularitat en fusionar l'art culinari amb el respecte per la natura, vinculant el "procés viu de les plantes amb el procés de la fermentació de les pizzes". 

I és que el primer Garden Pizza va obrir les seves portes l'any 2018 en un hivernacle reconvertit, ubicat al carrer Sant Crist de Llaceres, a les faldes de la Serra de Collserola. Els quatre socis fundadors, Nacho Núñez, Martín Marchese, Carlos Rocamora i Dolors Homs van concebre aquest projecte amb una clara vocació sostenible, col·laborant amb productors locals tot promocionant el respecte a la natura en tots els àmbits.

Des d'aleshores, la iniciativa de Garden Pizza s'ha anat estenent i ha inaugurat quatre nous establiments arreu de Catalunya, tots ells replicant l'estètica original del primer hivernacle santcugatenc. A més de Sant Cugat del Vallès, els altres locals es troben a Terrassa, Granollers, Matadepera i Igualada. Cada establiment ofereix un ampli espai lluminós i envoltat de naturalesa, per tal de brindar als clients una experiència única i relaxant.

 

Segons els propietaris de la pizzeria, l'èxit rau en la seva "obsessió per la qualitat i l'autenticitat". En aquest sentit, expliquen que la massa de les seves pizzes és fruit d'una fermentació molt llarga, d'entre 48 i 72 hores, utilitzant farines de primera qualitat sense additius ni conservants, per garantir una "digestió fàcil i un sabor excepcional". El forn de pedra italià, que manté altes temperatures, assegura una base cruixent i perfectament cuita. A més, de fer-se ús d'ingredients de màxima qualitat, amb productes locals italians de denominació d'origen protegida.