El president Josep Puig s'acomiada de l'EMD de Valldoreix: «Me'n vaig amb la consciència tranquil·la»

"A qualsevol persona que cregui que la pugui ajudar, tindrà sempre oberta la porta de casa meva i serà un honor poder-ho fer"

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig
El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig | Sergi Baixas
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:27h

Després de 16 anys a la Casa de la Vila -els quatre primers a l'oposició i els dotze següents encapçalant governs convergents-, el president de l'EMD, Josep Puig, va acomiadar-se aquest darrer ple de maig de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix a les portes de les eleccions del 28-M.

"Sempre he intentat fer el millor per la Vila; malgrat que, de vegades, he arribat gairebé a avorrir-la una mica", ha confessat Puig davant la cicatriu que, assevera, l'ha deixat la gestió política durant tot aquest temps. "En l'àmbit polític, l'objectiu he estat jo des del primer dia. I aquí m'havien de fotre fora com fos. I, al final, no els he donat la satisfacció de fer-ho perquè me'n vaig jo", ha reblat el president davant el reclam persistent del bloc d'esquerres a l'oposició perquè dimitís que va derivar en un evident augment de la confrontació dialèctica a la sala de plens i una crisi institucional amb l'alcaldessa Mireia Ingla.

"Me'n vaig amb la consciència tranquil·la d'haver intentat treballar el millor possible i fer el millor Valldoreix", ha declarat justificant el seu pas al costat per facilitar un relleu a generacions més joves -a favor de la vicepresidenta Susana Herrada- després d'haver superat una complicada malaltia que va estar a punt d'endur-se'l dues vegades. "Demano perdó a qui no li hagi agradat la meva actuació", s'ha disculpat a qui s'hagi pogut sentir molest per la seva gestió durant aquests darrers tres mandats. 

Ara, i amb la voluntat d'"optimitzar" el seu temps de cara al futur, Puig s'ha acomiadat de "tota la família de l'EMD" amb un emotiu missatge: "A qualsevol persona que cregui que la pugui ajudar, tindrà sempre oberta la porta de casa meva i serà un honor poder-ho fer".