El vocal de Cs s'acomiada de l'EMD dinamitant la campanya taronja a Valldoreix

Els liberals han bastit una estratègia electoral fonamentada sota la proposta central de desmantellar l'EMD

El vocal de Cs, José Miguel García, en una imatge d'arxiu
El vocal de Cs, José Miguel García, en una imatge d'arxiu | Sergi Baixas
19 de maig del 2023
Actualitzat a les 20:04h


"Avui dia, i encara que algunes veus diguin el contrari, l'EMD de Valldoreix és més necessària que mai". Amb aquest inici del discurs de comiat, l'actual vocal de Cs, José Miguel García, dinamitava la campanya electoral taronja de les darreres setmanes. La secció local del partit liberal, amb el candidat Pepe Escofet al capdavant, ha bastit una contundent estratègia de cara als comicis amb l'objectiu principal de desmantellar l'EMD per evitar duplicitats administratives. Però García, pel darrer ple del mandat, ha fet ús de la seva última paraula

"L'EMD actual és el resultat de l'esforç i compromís del veïnat i la resposta al desig de tenir una administració més propera que pugui atendre millor les necessitats concretes de Valldoreix", ha exposat qüestionant la línia d'acció del seu partit. "Sens dubte encara queda camí per recórrer, cal millorar la gestió i negociar els serveis aspirant a enfortir les competències de la Casa de la Vila", ha afegit en un clam de defensa de l'autogovern. "Aquests han de ser els pilars bàsics de qualsevol força que aspiri a l'executiu. I en aquest objectiu, m'hi trobaran sempre", ha rematat García agraint la feina als tècnics de l'administració i a la resta de companys de plenari.

"Aquest ha estat un període breu, però molt intens i productiu. Amb alguns encerts, espero, i, possiblement amb algun error, en qualsevol cas involuntari que espero que puguin perdonar. Sense res més a afegir, quedo a disposició del poble de Valldoreix", ha finalitzat amb la veu trencada un vocal emocionat que no repetirà després del 28-M.