política

Eloi Rovira deixa la presidència de Junts per Sant Cugat

Lola Mata és la nova presidenta de la junta gestora

per Anna Mira , Sant Cugat , 14 de febrer de 2020 a les 16:15 |
Eloi Rovira, regidor de Junts per Sant Cugat. | Cedida
El regidor de Junts per Sant Cugat Eloi Rovira ha presentat la seva dimissió com a president del partit santcugatenc. En una assamblea extaraordinària, aquest dijous 13 de febrer, va comunicar als companys de partit que tocava fer relleu. En delcaracions a NacióSantCugat, Rovira ha explicat que "la seva situació laboral no em permet exercir el càrrec amb la responsabilitat i la dedicació que es mereix". És per aquest motiu que ha fet "un pas al costat" però ha assegurat que seguirà col·laborant amb el partit. "És una decisió que abans vaig parlar amb els companys de l'executiu", ha explicat Rovira. 

De moment el partit ha designat una comissió gestora amb Lola Mata al capdavant. Es tracta d'un equip de sis persones que de manera temporal exercirà la funció de dinamitzadora de la vida política i de mantenir activa la vida local del partit. En delcaracions en aquest mitjà, Mata, ha explicat que les persones escollides són càrrecs electes del partit al territori.


Així la comissió gestora la formaran la membre del comitè executiu de la vegueria de Barcelona, Lola Mata, el membre del partit al Vallès Occidental, Salvador Masip, el membre del consell nacional, David Miralles, la regidora santcugatenca, Cristina Paraira; la vocal de l'EMD de Valldoreix, Elena Degollada i el membre de la junta sortint, Joan Soler. 

Mata ha assegurat hi haurà continuitat en el projecte executiu però que "volem activar més la tasca pedagògica a la ciutat". "El fet que estiguem determinant de quina manera ens situem, no vol dir que no hi siguem". "L'eslògan que ens identifica és 'Estem a punt'". Junts per Sant Cugat convocarà noves eleccions per designar el nou equip local una vegada el partit defineixi el seu espai polític en l'àmbit nacional.  

 

Participació