esport

Gairebé 300 nedadors participen en el Campionat de Natació Escolar de Sant Cugat

Se celebra aquest diumenge 16 de gener a la piscina de l'Eurofitness de la Rambla del Celler

per NacióSantCugat , 14 de febrer de 2020 a les 10:00 |
Campionat de natació a la piscina de l'Eurofitness de Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'OMET, organitza la 21a edició del Campionat Local de Natació que se celebrarà el proper dia 16 de febrer de 2020 a la piscina de l'Eurofitness (a la Rambla del Celler). En total hi participaran 283 atletes no federats, des de la categoria de prebenjamins, fins a la categoria de cadets en un total de 3 estils (crol, braça i esquena).

Enguany es mantidrà la competició de relleus mixtes en estil lliure per cada categoria. Per a aquesta competició de relleus es formaran com a màxim 3 equips per escola o clubs i estaran integrats per 4 participants del propi centre. Aquesta competició té caràcter de final local i comarcal i els primers infants classificats de cada categoria, sexe i estil (excepte en relleus) tindran plaça per a la final territorial. Entrega de premis paral·lela al campionat 

La competició arrencarà a les 15.30h del diumenge 16 de febrer i finalitzarà amb l'entrega de premis al PAV 3 de la Rambla del Celler. Enguany, com a novetat, l'entrega es farà paral·lelament al campionat, per tal de facilitar la dinàmica de l'activitat i, a més a més, fa que l'estada dins de la piscina, tant per part de qui participa com les famílies, sigui més reduïda. 


Es lliurarà medalla als 3 primers classificats de cada modalitat, categoria i estil i copa als 3 primers classificats/des de la competició de relleus. En aquesta edició implantarem un nou sistema de reconeixement de qui participi per tal de facilitar la correcta identificació de tothom.Aquest consistirà en adjudicar un drosal a cada participant i marcar-l'hi al braç per tal que sigui visible durant la competició.

Aspectes organitzatius

A nivell organitzatiu es mantenen les diferents mesures adoptades en darreres edicions (control aforament, adeqüeació d'espais de l'Eurofitness, circulació de públic i participants.) per tal de tornar a garantir la fluïdesa i el bon funcionament tant a nivell de competició com a nivell de públic.

El públic assistent, es trobarà panells informatius amb els horaris i les sèries provisionals (ordre de competició) per tal de poder-les consultar. Es torna a donar la possibilitat de visualitzar la competició des de 4 punts diferents: un petit espai en la zona de recepció, la sala de màquines d'Eurofitness (habilitada per a aquest objectiu), la platja de la zona de sauna i jacuzzi de la pròpia piscina (habilitada amb moqueta i cadires) i per últim el passadís superior de la pròpia piscina.

L'entrada a la zona de públic s'efectuarà per l'entrada principal de l'Eurofitness mentre que les persones participants ho faran per una entrada alternativa a la de públic, que estarà situada al PAV 3, per alliberar-la de possibles aglomeracions.

 

Participació