llevantada

Reoberta la pista poliesportiva de Les Planes després dels desperfectes causats pel Gloria

Ja han acabat els treballs per reparar la coberta

per NacióSantCugat , 13 de febrer de 2020 a les 18:55 |
Treballs per arranjar la coberta de la pista de l'Espai Pere Grau de Les Planes | Aj. Sant Cugat
L'Ajuntament de Sant Cugat ha reobert, aquest dijous 13 de febrer, la pista poliesportiva de Les Planes. Tres setmanes després del temporal Gloria, han finalitzat els treballs a la coberta de l'Espai Pere Grau. La força del vent durant la llevantada va malmetre la coberta i va causar desperfectes a l'espai. 
 

Plantada d'arbres a Mira-sol 


Per una altra banda, l'Ajuntament, juntament amb la Generalitat han acordat plantar arbres nous arbres a l'enotrn de les vies del tren en el seu pas per Mira-sol. Aquesta setmana, FGC ha talat preventivament i d’urgència diferents arbres propers a la via de tren perquè a causa dels efectes del temporal Gloria existia el risc que caiguessin a les vies en un futur.


El servei de Parc i Jardins de l’Ajuntament proposarà al FGC replantar arbres d’espècies autòctones adaptades al clima mediterrani i a la escassetat d’aigua, i que tinguin creixement i desenvolupament que no afecti a la infraestructura de ferrocarrils que pugui posar en perill el servei en situacions climatològiques de pluja, vent i neu adverses.
 

 

Participació