mobilitat

Sant Cugat estrena un nou bicibox a Can Sant Joan

Se suma als 14 que ja hi ha repartits per tota la ciutat

per NacióSantCugat , 13 de febrer de 2020 a les 13:00 |
El nou bicibox a l'estació de Sant Joan, | AMB
Sant Cugat ja té un nou bicibox. L'Àrea Metropolitana de Barcelona l'ha instal·lat a l'estació de Sant Joan de FGC (S2) per tal de donar resposta a la demanda dels usuaris que fan servir aquest aparcament vigilat. 

Els bicibox són uns espais d'aparcament tancats i gratuïts, gestionats per l'AMB, que permeten deixar aparcada la bicicleta de forma protegida fora de casa durant un període màxim de 48 hores entre setmana i 72 hores els cap de setmana. Funcionen amb una targeta que es pot obtenir de forma gratuïta i que inclou una assegurança contra qualsevol desperfecte a la bici mentre estigui aparcada dins del Bicibox.

 

​Actualment n'hi ha 14 repartits per tot el municipi i l'Ajuntament té previst construir-ne més al llarg de la legislatura. Uns aparcaments segurs oberts les 24 hores del dia que complementen la resta de zones de pàrquing situades a la via pública. 


A més, durant els pròxims mesos s'obrirà el nou pàrquing de bicicletes ubicat darrere de l'estació de Sant Cugat que podrà acollir un total de 150 bicicletes. Un projecte que fa més de tres anys de retard per problemes relacionats amb l'obtenció dels permisos pertinents pel tancat de la zona.

 

Participació