Dos santcugatencs, cara a cara a la final de la Kings League

El valldoreixenc Jacobo Fernández va aconseguir imposar-se amb El Barrio contra Marc Galvany d'Aniquiladores FC

M.O/V.R/S.B.
27 de març del 2023
Actualitzat a les 14:40h
Adri Contreras, respirant després d'haver marcat el Penalti del President
Adri Contreras, respirant després d'haver marcat el Penalti del President | Kings League Infojobs

Infart santcugatenc a la Kings League. El Barrio, l'equip de l'influencer Adri Contreras -que comptava amb el jugador valldoreixenc Jacobo Fernández-, va aconseguir imposar-se aquest diumenge a la final de l'Spotify Camp Nou amb un 3-0 contra el seu rival Aniquiladores F.C., presidit per l'streamer colombià Juan Guarnizo -i que tenia al santcugatenc Marc Galvany entre les seves files-.

 

Crònica d'una jornada històrica


Final de traca i mocador a la primera temporada de la Kings League. El Barrio d'Adri Contreras aixeca el primer trofeu de la història d'aquesta competició de futbol set amateur creada per Gerard Piqué tres -sí, només tres- mesos enrere. 92.522 persones han omplert el Camp Nou i més de 2,2 milions a través de Twitch en un nou esdeveniment històric de la comunitat d'internet de l'estat espanyol. Espectacle musical, show dels presidents, celebritats de les xarxes a les graderies i, fins i tot, el president Pere Aragonès a la llotja, han tancat un diumenge pletòric per a la comunitat en línia de Twitch, TikTok i Twitter. 

Una gran final que ha estat el colofó de tres mesos de pur espectacle. La Kings ha tancat la seva primera temporada amb un darrer partit vibrant. Un show pirotècnic ha donat el tret de sortida a la final entre els Aniquiladores i El Barrio, dos equips que van entrar als Playoffs pels pèls i han acabat sent la gran revelació. Adri Contreras, president del Barrio, ha estrenat el marcador de la final amb la carta del penal. Per tota l'esquadra, ha aixecat els espectadors del Camp Nou de les seves butaques. Un segon gol de cap ha augmentat la distància per als de Contreras.

Després d'una primera part amb un clar dominador, el dau màgic de la Kings ha establert un 3 contra 3 en els darrers dos minuts que ha augmentat la intensitat de l'estadi. Una jugada polèmica en últims segons ha fet créixer encara més l'escalfada general. La segona part, mateixa música: el Barrio dominant, amb el suport del públic i unes ganes terribles d'aconseguir la victòria. Per part d'Aniquiladores, molts dubtes i poques arribades. Una altra vegada Espe ha fallat el penal del president. Quan només faltava un minut i mig, el tercer d'El Barrio ha acabat per segellar un resultat històric.

Una gentada de por

La situació de col·lapse a les parades de metro dels voltants del Camp Nou i la llauna de sardines en la que s'havien convertit tots els accessos de l'estadi blaugrana quan només eren do quarts de tres del migdia augurava tot plegat una nit històrica a les graderies i a Twitch. No et calen gaires floritures: el Camp Nou t'ho posa fàcil. Un photocall modest, una catifa vermella pràcticament inexistent i una situació de marxandatge millorable no han eclipsat, ni de bon tros, l'ambient immens que es vivia a l'estadi. De partit gran. De tornada de Champions. I només era la Kings League. Bé, "només".

Encara que l'estadi ha mantingut forats i clapes fins a les quatre de la tarda, el Camp Nou feia molta patxoca quan el Twitch de la Kings ha fet el compte enrere per començar un streaming que acabaria sent històric. A partir d'aleshores, una extensa taula rodona amb tots els presidents -menys Iker Casillas, el gran absent-.En un primer moment, amb les cadires buides dels classificats per les semifinals, que han fet la seva aparició de pel·lícula amb helicòpter. Literalment.