Vehicles més moderns per a la Policia Local de Sant Cugat

Durant els pròxims dies també es convocaran vuit noves places d'agents per incrementar els números de la plantilla

L'alcaldessa Mireia Ingla i el regidor de Seguretat, Francesc Carol amb els nous vehicles de la Policia Local
L'alcaldessa Mireia Ingla i el regidor de Seguretat, Francesc Carol amb els nous vehicles de la Policia Local | Aj. de Sant Cugat
Redacció
27 de març del 2023

La Policia Local continua veient modernitzada la seva flota de vehicles. En una roda de premsa davant de l'Ajuntament, l'alcaldessa Mireia Ingla i el regidor de Seguretat Francesc Carol han presentat una quinzena de cotxes i motos equipades amb la "tecnologia més avançada" que permetrà als agents connectar-se a la central per disposar d'informació de manera immediata.

  Pel que fa als cotxes -set turismes i un tot terreny-, tots emeten baixes emissions, ja que dos són 100% elèctrics i la resta híbrids. D'altra banda, quatre motos són "scooters urbanes" i quatre més adaptables a zones forestals.

"La percepció de la seguretat a Sant Cugat és molt bona, però és un tema que preocupa i interessa a la ciutadania, i per tant a l'Ajuntament també", ha assenyalat Ingla. "Amb aquests nous vehicles fem una aposta clara per dotar el cos dels millors i més moderns mitjans. Aquesta és la millor manera de garantir l’excel·lent tasca que fa, perquè invertir a renovar la flota de vehicles policials és invertir en la seguretat de tothom", ha recalcat la batllessa republicana. 

A banda, Ingla ha aprofitat l'ocasió per anunciar que durant els pròxims dies es convocaran vuit noves places d'agents, quatre de caporals, tres de sergents i una d'intendent.