Comerç

Sant Cugat Comerç obsequia amb una piruleta aquells que comprin a botigues de proximitat

La campanya "Enamorats de tu" fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a la ciutat

per Sergi Baixas , 13 de febrer de 2020 a les 12:00 |
L'associació Sant Cugat Comerç ha presentat la nova campanya "Enamorats de tu" per acompanyar el dia de Sant Valentí. Una iniciativa que té com a objectiu fomentar el comerç de proximitat i incentivar les compres a la ciutat. Enguany, l'edició comptarà amb la participació d'una cinquantena de comerços associats i es desenvoluparà del 10 al 15 de febrer.

L'origen d'aquesta campanya es remunta fins a l'any 2014; i aquest any, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzin una compra durant tota la setmana.


Des de l'associació recorden a tots els clients passar la targeta "Sant Cugat a la Butxaca" durant la campanya, per tal d'acumular punts i poder bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.

Sant Cugat Comerç


Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.

 

Participació