1 de 10
Mobilitat

Més espais i més seguretat: convocada una bicicletada popular a Sant Cugat

Els promotors insisteixen a denunciar la "desprotecció" que pateixen els ciclistes a la ciutat

Imatge de la iniciativa del Bicibús escolar a Sant Cugat | Lali Puig / Aj. de Sant Cugat
per Sergi Baixas, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 15 de març de 2023 a les 18:54 |
"Vine amb la família i amics a reclamar més espai i més seguretat per a la bici!". Sota aquesta crida, diverses entitats locals s'han sumat a la convocatòria d'una "Bicicletada popular" que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de març pel centre de la ciutat de 10.30 h a 12 h del migdia.
  Segons han explicat els promotors de la iniciativa amb caràcter festiu a NacióSantCugat, l'objectiu és, a banda de reivindicar el lema principal, denunciar la "desprotecció" que pateixen els ciclistes al municipi; sobretot en aquells carrils-bici ubicats en calçada i no segregats. "Són un gran perill i ens deixen completament venuts", han esbitzat apel·lant a una modificació d'aquestes vies. 


Per ara, a la iniciativa ja s'han sumat la Coordinadora d’AFES Sant Cugat, Unió Ciclista de Sant Cugat, Bicicleta Club de Catalunya (BACC), Assemblea pel Clima Sant Cugat, Defensem el carril bici de Sant Cugat, Plataforma Bikevidrera, Voreres de Sant Cugat del Vallès, Transport Públic de Sant Cugat, Fridays for Futures Sant Cugat i Salvem Can Ametller. 


 

Manifest per la Pedalada del 18 març by Sergi Baixas on Scribd

 

 

Participació