Carnaval 2020

El Carnaval gastronòmic, el Mardi Gras i el concurs d’aparadors, principals novetats del Carnaval a Sant Cugat

La Comissió de Carnaval i el Gall de Sant Cugat han organitzat les activitats que ompliran la ciutat del 20 al 26 de febrer

per NacióSantCugat , 12 de febrer de 2020 a les 11:00 |
El Carnaval de Sant Cugat ja és a tocar | Ajuntament de Sant Cugat
El Carnaval de Sant Cugat ja és a tocar. Enguany, els esdeveniments donaran el tret de sortida amb la presentació del programa el proper dijous 20 de febrer. Un inici de festes que anirà acompanyat del tradicional Ball dels Estirats, la Crida del Gall i la presa del poder i pregó de Carnaval.

El Carnaval gastronòmic, el Mardi Gras i el concurs d’aparadors seran les principals novetats de la nova edició del Carnaval a Sant Cugat amb la finalitat d'involucrar el comerç local i als comerços de restauració en aquesta celebració popular de la ciutat. 


Una altra novetat de la programació del Carnaval 2020 és la celebració del Mardi Gras -nom del carnaval que se celebra a Nova Orleans- amb una cercavila amb la Bandacetamol (brass band) que arrencarà a les 19 h de dimarts 25 de febrer des de la plaça Quatre Cantons fins a la plaça Augusta, on es farà el fi de festa.

Ball de GitanesUna altra tradició emblemàtica del Carnaval a Sant Cugat és el Ball de Gitanes, que es farà dissabte 22 de febrer a la plaça d'Octavià i que any rere any confirma l'èxit de participació. En aquesta edició el nombre d'inscrits és de 51 quadres i 408 balladors i balladores.


Canvis a la rua de comparses

Pel que fa als actes tradicionals de la festa, el principal canvi és la celebració d'una única rua de comparses el dissabte 22 de febrer, tot i que el concurs tindrà dues categories: la infantil i familiar; i la d'adults.

 

Participació