Detinguts dos menors per robar amb força botigues del centre de Sant Cugat

Els establiments vandalitzats van ser una sabateria, un restaurant i una clínica veterinària

Imatge d'arxiu d'una detenció
Imatge d'arxiu d'una detenció | CME
Redacció
08 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:03h

El passat 5 de febrer, un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Sant Cugat va permetre detenir dos menors d'edat com a presumptes autors de tres robatoris comesos a diferents establiments del centre de la ciutat. 

Els fets van tenir lloc al voltant de les 2 h de la matinada, quan els agents van rebre un avís d'alarma en què s'alertava que haurien entrat a robar a una sabateria. Els agents van adreçar-se al lloc i van contactar amb un responsable de l'establiment que els va corroborar que l'alarma hauria saltat a la planta inferior de la botiga. 

Poc després els Mossos van rebre un altre avís de robatori a un restaurant a prop de la primera ubicació. En aquest cas, un testimoni va informar els agents que havia vist dues persones sortir de l'interior de l'establiment i va facilitar-ne la descripció. Així, amb la Policia Local van constatar que els dos lladres van marxar caminant pel carrer de Sant Domènec -a tocar del Mercat Vell-.

Aleshores, els agents van iniciar un operatiu de recerca a preu i, a pocs metres d'on es trobaven, van localitzar dues persones que coincidien amb la informació adquirida. Mentre els identificaven, el cos va ser informat d'un nou robatori que s'havia comès feia també pocs minuts en una clínica veterinària propera. 

Tot seguit, els joves van ser detinguts per un presumpte delicte de tres robatoris amb força