Mayte Pérez, l'alcaldable del PDECat a Sant Cugat

La secció municipal dels demòcrates té previst concórrer a les eleccions sota la coalició ARA-Pacte Local

Mayte Pérez, amb l'exalcaldessa Mercè Conesa
Mayte Pérez, amb l'exalcaldessa Mercè Conesa | TW
08 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:55h

El Partit Demòcrata (PDECat) ha confirmat aquest dimarts, en assemblea extraordinària, proposar Mayte Pérez perquè encapçali la futura llista municipal de la coalició ARA-Pacte Local de cara a les eleccions municipals del 2023. 

Pel que fa al nom específic de la candidatura i de la resta de membres que està previst que acompanyin l'exregidora de Comerç -sota els governs de les exalcaldesses Mercè Conesa i Carmela Fortuny-, s'acabaran d'anunciar al llarg dels pròxims dies. 

A través d'un comunicat, la Junta Gestora de la secció local ha avançat que es tracta d'una proposta de "centre, ample i integradora de diferents sensibilitats polítiques compromeses amb el progrés de la ciutat i de l'acció de govern municipal orientada a les persones".

Segons ha pogut saber NacióSantCugat, malgrat mantenir converses obertes, a hores d'ara la formació liberal no té previst consumar una futura aliança amb Junts per tal d'aglutinar forces i fer front plegats als pròxims comicis. Un escenari que, per contra, sí que es va configurar farà uns mesos a Valldoreix per la cursa electoral compartida amb Susana Herrada com a presidenciable.