Desconvocada la primera jornada de concentracions de la plantilla Valoriza

Des de Comissions Obreres exposen que s'està intentant, in extremis, "redreçar" la situació

La plantilla ha apostat per visualitzar el conflicte
La plantilla ha apostat per visualitzar el conflicte | Aj. Sant Cugat
Redacció
06 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:55h

Desconvocat l'acte de protesta de la plantilla de Valoriza previst per a aquest dilluns al migdia a les portes de l'Ajuntament de Sant Cugat. Tal com ha avançat el TOT i ha pogut confirmar NacióSantCugat, Comissions Obreres ha decidit suspendre la primera jornada de concentracions per tal d'intentar, in extremis, "redreçar la situació" amb el consistori vallesà. 

Així doncs, cal recordar que el sindicat havia convocat la setmana passada una bateria de manifestacions per tal de denunciar la situació que viuen els treballadors de l'empresa encarregada de la recollida de residus a Sant Cugat amb incompliments del conveni, salaris congelats i vies de comunicació bloquejades.

Així doncs, i davant del "silenci" del mateix Ajuntament com a titular del servei, la plantilla local va decidir en assemblea "visualitzar el conflicte" i iniciar un seguit de concentracions per a cada dilluns a les 14.30 h a la plaça de la Vila. En tot cas, les convocatòries de la resta de protestes continuen vigents a l'espera de com evolucionin les negociacions.