L'EMD de Valldoreix reforça el seu compromís amb la integració laboral de persones en risc d'exclusió

L'administració local ha renovat per 4 anys l'acord amb la Fundació Catalònia Creactiva

Imatge després de la renovació i ampliació del conveni
Imatge després de la renovació i ampliació del conveni | EMD de Valldoreix
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:50h
L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva han signat aquest dimarts la setena renovació del conveni rubricat per primer cop l’any 2016 entre les dues entitats per donar continuïtat al projecte conjunt d’inserció i formació. La principal novetat respecte a l’any passat és que enguany l’acord, que fins ara se signava anualment, s’ha pactat amb una durada de quatre anys, fet que assegura a mig termini l’objectiu d’afavorir la major incorporació al món laboral de les persones amb risc d’exclusió i la promoció de la responsabilitat social de l’administració valldoreixenca.

L’acte de signatura del nou conveni s’ha desenvolupat a la Sala de Juntes de la Casa de la Vila i ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada i el director econòmic-financer de Catalònia Creactiva, Adrià Serrahima, acompanyats per la vocal de Serveis Socials, Lluïsa Muñoz i la persona beneficiària del conveni ampliat avui, la Mercè López. Durant la signatura Herrada, Serrahima, Muñoz i López s’han felicitat per la renovació de l’acord i han valorat molt positivament que aquest s’hagi ampliat fins als quatre anys de durada.

Amb la renovació i ampliació del conveni, la voluntat de l’EMD és donar continuïtat a la tasca de visibilitzar la necessitat que la societat sigui conscient de la importància del foment de la contractació i la incorporació al mercat de treball de persones pertanyents a col·lectius especialment vulnerables.