El millor bombó artesà d'Espanya s'ha escollit a l'Hotel Sant Cugat

La pastisseria d'Osca LaPaca ha estat la gunayadora del primer concurs de la revista Dulcypas

Imatge del bombó guanyador de la pastisseria LaPaca
Imatge del bombó guanyador de la pastisseria LaPaca | TW @bylapaca
Redacció
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:34h

Amb 492 punts sobre 500, la pastisseria LaPaca d'Osca (Aragó), regentada per Raúl Bernal, s'ha endut la medalla d'or al primer concurs de la revista Dulcypas (DPAS) pel Millor Bombó Artesà d'Espanya. Un premi a una cítrica peça brillant feta de llimona, iuzu i avellana.

La final del certamen, que busca valorar i reviure la tradició bombonera, ha tingut lloc aquest divendres a l'Hotel Sant Cugat amb més de 130 competidors; entre els quals ha participat la pastissera santcugatenca, Libertad Santiago, d'Efímera Chocolates.

El jurat del concurs -on també ha participat el reconegut pastisser santcugatenc Yann Duystche- ha valorat el sabor, la textura, l'originalitat i la presentació de cada bombó.