1 de 10
CIUTAT

Què fer aquest cap de setmana a Sant Cugat: 25 i 26 de març

NacióSantCugat et presenta un recull d'algunes de les millors propostes

Recull d'activitats pel cap de setmana | wikipedia
per NacióSantCugat, SANT CUGAT DEL VALLÈS | 24 de març de 2023 a les 16:49 |

Sant Cugat és una ciutat plena de vida que ofereix múltiples activitats per a tots els públics per passar el cap de setmana gaudint del municipi. A continuació, NacióSantCugat fa un recull d'algunes de les millors propostes per al 25 i 26 de març.

 

Descobreix Torre Negra

Des de la seva recent adquisició, l'Ajuntament ha obert les portes de Torre Negra perquè es puguin dur a terme visites guiades gratuïtes durant els caps de setmana a Torre Negra. L'activitat, organitzada per Museus de Sant Cugat, et permetrà descobrir la història al darrere d'aquesta fortificació del segle XII declarada Bé Cultural d'Interès Local (BCIL).

Visita guiada al Monestir

Com cada dissabte, l'Ajuntament organitza una visita exclusiva que et permetrà gaudir, pràcticament en solitari, dels secrets més íntims del Monestir de Sant Cugat. Durant l'activitat, descobriràs la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i desxifraràs la simbologia amagada al reconegut claustre romànic. 

Vista general del monestir de Sant Cugat Foto: wikipedia


La visita, que té una durada d'una hora i mitja i un preu de 8 euros per persona, començarà a les 10 h del matí a les portes de l'Oficina de Turisme. Pots reservar la teva entrada a través d'aquest enllaç

 

Participació