VÍDEO | Sant Cugat enforteix el vincle amb els Premis Gaudí

"Cultivar", l'espot promocional de la XV edició, s'ha gravat als camps agraris de l'àmbit de Torre Negra

Fotograma de l'espot dels Premis Gaudí, amb Sant Cugat de fons
Fotograma de l'espot dels Premis Gaudí, amb Sant Cugat de fons | YT
Redacció
12 de gener del 2023
Actualitzat el 02 d'abril del 2024 a les 10:39h


Sant Cugat enforteix, un any més, el seu vincle amb els Premis Gaudí. L'espot promocional de la XV edició s'ha enregistrat a la finca de Can Bell de l'àmbit de Torre Negra -a tocar del Pi d'en Xandri-. "Una història sobre la necessitat de conrear el talent que hi ha darrere les nostres pel·lícules i sobre el treball en equip imprescindible perquè es facin realitat", relaten com a homenatge a la indústria del país des de l'Acadèmia del Cinema Català.

"Cultivar", dirigida per Celia Giraldo, ha estat produïda per la companyia audiovisual La Lupe Tv a partir d'una idea de la plataforma "We Are Cocu" amb Juno Álvarez, Julia de Paz Solvas, Lluís Maymó, Llum Barrera, Anna Aragonès, Adriana Fuertes i Balter Gallart. A més a més, el videoclip ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, Antaviana Films i del tractor del pagès santcugatenc Pol Domènech.

A més a més, cal destacar que enguany, la directora santcugatenca Júlia Paz està nominada a un Gaudí pel seu curtmetratge "Harta".