El president de l'Associació Gabriel Ferrater anuncia la seva renúncia al càrrec

Joan Tres exposa que és el moment de fer un "pas al costat" i afavorir l'entrada de "noves corrents i idees"

Joan Tres, expresident de l'Associació Gabriel Ferrater
Joan Tres, expresident de l'Associació Gabriel Ferrater | AEU
Redacció
10 de gener del 2023
Actualitzat a les 19:25h
Després de finalitzar l'exitós Any Gabriel Ferrater, el president de l'associació local Joan Tres ha anunciat aquest dimarts que renuncia al càrrec. "Ara es tanca una etapa i se n'obre una altra. Així doncs, és el moment de replantejar-se noves fites, nous camins i noves maneres de fer i, per això, crec que és un bon moment per fer un pas al costat i afavorir l'entrada de noves corrents i idees", ha exposat Tres en un comunicat de comiat on també assenyala que "no convé ni a l'associació ni a nivell personal aferrar-se massa anys a un càrrec directiu".

En la carta, l'expresident reivindica les grans victòries aconseguides durant els darrers sis anys des de la fundació de l'entitat cultural al Mesón. "Hem aconseguit el reconeixement de Gabriel Ferrater com a fill predilecte de Sant Cugat, la reactivació del Premi de Poesia Gabriel Ferrater per a centres de secundària i de batxillerat, la creació de l’itinerari Gabriel Ferrater, la senyalització amb una placa la casa on va néixer el poeta; la creació del Premi d’assaig jove “Pensar Més” en memòria de Gabriel Ferrater... I, en definitiva, situar Sant Cugat en el mapa poètic del país". 

"Us animo a continuar amb nosaltres en aquesta nova etapa que no deixarà de tenir els dos eixos essencials de l'Associació: Gabriel Ferrater i poesia", ha sentenciat Tres. 
 

Renúncia de la Presidència de Joan Tres de l'Associació Gabriel Ferrater by Sergi Baixas on Scribd