Feminisme

Sant Cugat fa una crida a participar en l'elaboració d'un protocol d'actuació davant violències sexuals en espais festius

Què són les violències sexuals? Com operen als espais d’oci festiu? Com les podem detectar? En quins espais i festes cal posar atenció?

per Sergi Baixas, 10 de febrer de 2020 a les 16:23 |
Sant Cugat fa una crida a participar en l'elaboració d'un protocol d'actuació davant violències sexuals en espais festius | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Cugat fa una crida a la ciutadania per participar en l'elaboració d'un protocol d'actuació davant violències sexuals en espais festius de la ciutat. Un grup de treball organitzat per l'Ajuntament i l'Observatori Noctámbul@s -una plataforma especialitzada en violències sexuals en entorns d'oci nocturn i de consum de drogues- prepararan models d'intervenció i línies d'actuació per fer front a aquestes situacions.

Què són les violències sexuals? Com operen als espais d’oci festiu? Com les podem detectar? En quins espais i festes cal posar atenció? La primera sessió de la comissió participativa tindrà lloc a la Casa de Cultura aquest dimecres 12 de febrer a les 18 h.  

 

Participació