Víctor Alexandre guanya el Premi Ciutat d'Alcoi de Teatre Pep Cortés

L'escriptor i periodista santcugatenc va presentar una obra sobre l'última etapa de l'estrella de cine nord-americana Rita Hayworth

L'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre
L'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre | TW
Redacció
16 de desembre del 2022
L'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre ha estat guardonat amb el Premi Ciutat d'Alcoi de Teatre "Pep Cortés". El jurat de la 48a edició del reconegut certamen de textos dramàtics escrits en llengua catalana va resoldre, per unanimitat, premiar l'obra "Jo no volia ser Rita Hayworth". Una narració que aborda les malalties mentals, maltractaments i abusos sexuals que va patir l'estrella de cine nord-americana Margarita Carmen Cansino durant l'última etapa de la seva vida.

Enguany van concórrer 14 obres, sis d'origen valencià, altres sis de Catalunya i dos més procedents de les Illes Balears. Per la seva banda, el jurat estava format per Salvador Bataller, professor i director teatral, Pepa Miralles, actriu i directora de teatre, i David Sánchez, professor, lingüista i guanyador de l'edició anterior. 

El Premi Teatre Ciutat d'Alcoi, que organitza anualment l'Ajuntament d'Alcoi, està dotat amb 8.000 euros i l'edició de l'obra guanyadora

Així doncs, Alexandre continua ampliant el seu palmarès després de publicar una vintena d'obres i guanyar diversos reconeixements com ara el Premi d'Assaig Francesc Ferrer i Gironès (2006) i el Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions. (2008).