1 de 10
Successos

Un vehicle de neteja s'encasta contra una casa a Sant Cugat

Afortunadament, no s'han produït ferits durant la col·lisió

Imatge del vehicle de neteja encastat contra l'habitatge del carrer Diamant | Aj. Sant Cugat
per Sergi Baixas, Sant Cugat del Vallès | 8 de desembre de 2022 a les 21:13 |
Ensurt a Sant Cugat. Un vehicle de neteja s'ha encastat aquest migdia contra una casa particular del carrer Diamant. Per raons encara desconegudes, el conductor -acompanyat d'un altre operari- ha perdut el control del camió durant la pronunciada pujada del carrer Monestir de Poblet i, marxa enrere, s'ha empotrat contra un domicili particular.

Afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits, ja que, en el moment de la col·lisió, no hi havia ningú a l'interior de l'habitatge. El cos de Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets.


Valoriza, la concessionària del servei de neteja, ha anunciat que també obrirà una investigació particular per esbrinar les causes de l'estavellament i ha informat que la seva assegurança se'n farà càrrec del cost de tots els desperfectes ocasionats. El vehicle, que comptava amb la ITV passada, encara no ha estat enretirat perquè es tem per l'estabilitat de l'estructura de la casa.
 

Serveis Socials de l'Ajuntament s'ha posat a disposició dels afectats Foto: Aj. de Sant Cugat


El regidor de Seguretat, Francesc Carol, Policia Local, Bombers, Serveis Urbans i Valoriza s’han personat en el lloc dels fets per avaluar els danys i interessar-se pels afectats, que faran una primera nit a casa d’uns familiars.

Les conseqüències

De cara als propers dies, els propietaris han acceptat l'alternativa habitacional de Serveis Socials que els permetrà allotjar-se en un aparthotel del municipi mentre les asseguradores del matrimoni i Valoriza dirimeixen les respectives cobertures. Per ara, se'ls ha facilitat roba i medicació per brindar una primera resposta entenent que s'han quedat sense casa ni objectes personals d'un dia per l'altre i no poden accedir a recuperar les seves pertinences pel risc d'esfondrament 

 

Participació