El Quinto de Nadal ja és aquí: consulta tots els horaris

Enguany, l'estimada tradició nadalenca arriba amb dues grans novetats

Redacció
24 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:07h
Qui pica, s'emporta una bona quantitat de diners, segons els participants de cada partida
Qui pica, s'emporta una bona quantitat de diners, segons els participants de cada partida | Joaquim Albalate
Torna el Quinto de Sant Cugat. Després de dos anys pandèmics amb cancel·lacions d'última hora i innovadors formats online, finalment l'estimada tradició nadalenca recupera la presencialitat a l'Envelat -que s'ubicarà al parc de Ramon Barnils-.  Així doncs, tal com ha anunciat Cal Temerari, el Quinto 2022 se celebrarà els pròxims dies 25 -amb una sorpresa-, 26, 28, 29 i 30 de desembre a partir de les 19 h de la tarda i fins a la matinada. A més, el dia 28 també tindrà lloc el Quinto Infantil, pels més petits de casa, de 17.30 h a les 19 h de la tarda.

Tanmateix, enguany hi haurà dues grans novetats per una activitat que cada vegada aconsegueix aplegar més seguidors: per una banda, el dia 29 de desembre se celebrarà la "Quina Festa!" que superarà l'hora de clausura de les 2 h de la matinada; i, per l'altra, la majoria de premis passaran a ser vals per comprar al comerç local

Per tant, prepareu-vos. Els lloros i les cotorres ja estan escalfant la veu mentre acaben d'enllestir les noves rimes perquè aviat puguis picar "Quinto!".

El Quinto als barris

Cal recordar que el mític "remenar" dels Quintos també arriba als diversos barris santcugatencs. Així doncs, a la Floresta se celebrarà el 16 de desembre al Centre Social i Sanitari; mentre que a les Planes se celebrarà el d'adults el dia 16 i l'infantil el 17 al Casal.