Joaquim Nadal signa el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Sant Cugat

El nou conseller de Recerca i Universitats s'ha desplaçat aquesta tarda al Vallès per a l'entrega de premis a les notes més altes de la Selectivitat

L'alcaldessa Ingla amb el conseller Nadal
L'alcaldessa Ingla amb el conseller Nadal | Albert Canalejo - Aj. de Sant Cugat
23 de novembre del 2022
Actualitzat a les 18:25h
El nou conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, ha signat aquest dimecres a la tarda el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Sant Cugat. Acompanyat de l'alcaldessa Mireia Ingla, el polític veterà i històric del PSC ha recordat la seva etapa universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la seva vinculació amb el Mesón.

I és que el nou membre de l'executiu del Govern d'Aragonès i exalcalde de Girona s'ha desplaçat fins a la ciutat vallesana per assistir a l'entrega de premis a les notes més altes de la Selectivitat al Teatre-Auditori. Entre tots els distingits catalans en les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) hi ha 50 santcugatencs; 8 dels quals rebran un reconeixement físic per haver assolit una nota superior de 9,5.

Prèviament, el conseller s'havia dirigit al Centre Eines del psicòleg clínic santcugatenc Àlex Florensa per conèixer de primera mà la seva tasca "recuperapersones" amb els drogondependents. 
 

Florensa, durant la visita del conseller Nadal al Centre Eines Foto: Albert Canalejo - Aj. de Sant Cugat