La santcugatenca Carla Peyrón, segona al Concurs Nacional de Pintxos i Tapes

Amb "Sweet Tartar", la xef ha reivindicat la tapa dolça com a postre

La santcugatenca Carla Peyrón, durant el Concurs Nacional de Pintxos i Tapes
La santcugatenca Carla Peyrón, durant el Concurs Nacional de Pintxos i Tapes | TW
Redacció
15 de novembre del 2022

La santcugatenca Carla Peyrón ha guanyat la medalla de plata a la 18a edició del Concurs Nacional de Pintxos i Tapes celebrada la setmana passada a Valladolid. Amb "Sweet Tartar", la xef d'origen pastisser i que actualment treballa al restaurant Enigma d'Albert Adrià ha volgut trepitjar fort presentant una innovadora tapa dolça com a postres

"Vaig voler arriscar i apostar amb una tapa dolça, la primera en la història del concurs, per reivindicar el canvi cap a una gastronomia sense límits i per a un món millor", ha exposat Peyrón amb la voluntat d'incentivar consciència en sostenibilitat elaborant un emplatat de closca d'ou 100% orgànic. 

"Estic molt orgullosa de la feina feta, sempre apostant amb seny i amb cor, per donar-li un sentit i història a cadascuna de les elaboracions", ha celebrat. "Gràcies a tota la gent que creu en mi i en la meva cuina. Ha estat una experiència increïble i tornaria a repetir", ha agraït destacant l'ambient de companyonia entre els concursants del certamen.