Sant Cugat, protagonista de la 2a Setmana de l'Art a Catalunya

"No podem deixar els artistes ni les galeries de costat", assevera el sector cultural en un comunicat

Una exposició de la Canals Galeria d'Art reivindica el protagonisme de la dona en l'art del segle XX.
Una exposició de la Canals Galeria d'Art reivindica el protagonisme de la dona en l'art del segle XX. | ACN / Norma Vidal
Redacció
31 d'octubre del 2022

Sant Cugat gaudirà d'un paper protagonista durant la 2a Setmana de l'Art a Catalunya amb una 15a de propostes. I és que, entre d'altres, la Canals Galeria d'Art, la Sala Rusiñol i La Galeria participaran d'un destacat programa per manifestar la força de la indústria cultural local

Així doncs, entre el 17 i el 25 de novembre, aquests espais del municipi donaran relleu i teixiran llaços amb el sector de les arts visuals de tot el territori. Un esdeveniment que pretén oferir al públic una plataforma visible per a mostrar una àmplia gamma d’activitats, exposicions, debats, tallers, visites a tallers d’artistes i rutes que es faran a diferents ciutats d'arreu del país.

Cal assenyalar que aquesta segona edició busca aplegar en un mateix projecte entitats públiques i privades amb uns objectius comuns: visibilitzar les arts visuals de tot el territori i arribar a nous públics.

Amb aquest horitzó, des de la Canals Galeria d'Art s'ha fet una crida a comprar obres d'art de cara a aquest Nadal. "No podem deixar els artistes ni les galeries de costat", asseveren en un comunicat. "Nosaltres hem lluitat per ser avui una ciutat d'art, ara en fa el compromís de tots vosaltres adquirint una obra d'un dels nostres artistes santcugatencs", han sentenciat. 

Pots consultar el programa complet de la 2a Setmana de l'Art a Catalunya a través d'aquest enllaç.